Termenii și Condițiile

Livrarea tuturor produselor se face in regim de curierat rapid prin intermediul Nemo Express.

Incasarea banilor in varianta ramburs se va face de agentul curier care va livreaza produsele.

TAXE DE LIVRARE

 Pentru comenzi mai mici transportul porneste de la:

 

 *Atentie! Pretul transportului poate varia in functie de greutatea si  marimea coletului si de distanta parcursa de catre angajatii firmei de curierat Nemo Express.
 

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si chitanta). Curierii Nemo Express cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

 

Va rugam sa verificati produsele primite prin firma de curierat rapid partenera in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. S.C. NEW MINDS CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.


NEW MINDS CONCEPT SRL livreaza in afara Bucurestiului prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid.
Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, NEW MINDS CONCEPT SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.

 

NOTA: se considera comanda primita daca aceasta a fost receptionata intr-o zi lucratoare pana la orele 12:00 p.m. Comenzile primite dupa orele 12:00 p.m. se considera primite a doua zi lucratoare. Comenzile primite in weekend se considera primite luni.